SELAMAT DATANG KE BLOG AYRA ZAHRA.TERIMA KASIH KEPADA MEREKA YANG SUDI MELAWAT KE BLOG INI.SEBARANG COPY PASTE TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI.THANKS

Followers

Monday, December 30, 2013

[E-NOVEL] : INDAH ANUGERAH CINTAMU - BAB PERTENGAHAN -

Assalamualaikum u olss..

Hari ini adalah entry last untuk  Indah Anugerah CintaMu. Terima kasih tak terhingga kepada para pembaca yang mengikuti kisah Hayyan , Hadif dan Reen dari bab 1 sampailah ke bab hari ini. Terima kasih dia ats segala komen dan juga pandangan dari anda semua. InsyaAllah kalau ada rezeki untuk mss ini cik writer akan war2kan nanti. Kalau tiada rezeki berkemungkinan besar cik writer akan publish semuanya di blog ini. Hari khamis ini pula bermulanya entry e-novel ke 4 cik writer iaitu ALAHAI MISS BLUR.


                                        







INDAH ANUGERAH CINTAMU  - BAB PERTENGAHAN -


Thursday, December 26, 2013

[E-NOVEL] : BIARKAN CINTA ITU PERGI @ INDAH ANUGERAH CINTAMU BAB 39

Assalamualaikum u ollss..

Pejam celik pejam celik dah hari khamis kan.  Hari ni pula bab yang ke 39 pula . Di sini juga cik writer nak bagitau untuk entry hari isnin depan 30 Disember akan di letakkan salah satu bab dari cerita ini tetapi bab mn itu adalah rahsia.. Bab di mana Hayyan meluahkan perasaannya sebelum Reen dan Hadif berkahwin dan juga apa yang berlaku pada Hadif pada hari perkhawinannya dengan Reen. Ececeec lagu baru dekat blog tuk AMB lettew. Ambik mood katakan .. Hehehe.. Mekasih singgah dan baca :)



                                   







BAB TIGA PULUH SEMBILAN


Monday, December 23, 2013

[E-NOVEL] : BIARKAN CINTA ITU PERGI @ INDAH ANUGERAH CINTAMU BAB 38

Assalamualaikum u ollss..

Minggu ni adalah minggu last entry Indah Anugerah CintaMu. Seperti biasa hari ini bab yang ke 38 dan khamis ini pula bab yang ke 39 . Mekasih singgah dan baca :)




                                        








BAB TIGA PULUH LAPAN

Thursday, December 19, 2013

[E-NOVEL] : BIARKAN CINTA ITU PERGI @ INDAH ANUGERAH CINTAMU BAB 37

Assalamualaikum u ollss...

Hari ini seperti biasa sambungan BCIP @IACM bab yang seterusnya. Mekasih singgah dan baca. Next week last entry kisah Hayyan dan Reen, yang pasti cik writer akan merindui watak Hayyan dan juga Reen. U ollss jangan sedih kerana dalam Alahai Miss Blur ada sedikit cik writer selitkan  kisah mereka nanti . Sesiapa yang masih belum baca teaser AMB boleh baca di  TEASER AMB  :D


                                      





BAB TIGA PULUH TUJUH


Wednesday, December 18, 2013

TEASER ALAHAI MISS BLUR

Assalamualaikum u ollss...

Selamat malam semuanya. Ok malam ini cik writer sebenarnya nak bagi sedikit teaser Alahai Miss Blur yang akan berada di blog bulan January nanti InsyaAllah. Ada beberapa orang tanya tentang teaser AMB ni, maka malam ini cik writer dengan baik hatinya meletakkan sedikit teaser dalam AMB. Layanzzzz... Jangan lupa esok sambungan Indah Anugerah CintaMu esok . Mekasih singgah dan baca :D











TEASER ALAHAI MISS BLUR 

Monday, December 16, 2013

[E-NOVEL] : BIARKAN CINTA ITU PERGI @ INDAH ANUGERAH CINTAMU BAB 36

Assalamualaikum u oll...

Sorry lambat publish sambungan Indah Anugerah CintaMu hari ini.Cik writer sudah pun balik dari ipoh . Hajat di hati mahu menyambung menulis AMB hari ini.InsyaAllah mudah-mudahan semuanya berjalan dngan lancar. Minggu depan adalah last entry kisah Hayyan dan Reen. Selepas itu pula hujung bulan ini tiada entry lg di blog ini. Entry Alahai Miss Blur akan berada di blog bermula januari 2014. Mekasih singgah dan baca.. :D


                                            





BAB TIGA PULUH ENAM

Thursday, December 12, 2013

[E-NOVEL] : BIARKAN CINTA ITU PERGI @ INDAH ANUGERAH CINTAMU BAB 35

Assalamualaikum u ollss...

Hari khamis dah..Sambungan Indah Anugerah Cintamu bab yang ke 35.. Mekasih singgah dan baca.. Semua cover baru ooo... Cover CST je aku x publish.Covernya dah siap tp biarlah dulu tunggu turn cite tu baru cik writer letak.. Ada 2 atau 3 bab saja lagi cite ni pastu dah tak ada dah  giliran AMB pula  :D

                      









BAB TIGA PULUH LIMA


Monday, December 9, 2013

[E-NOVEL] : BIARKAN CINTA ITU PERGI @ INDAH ANUGERAH CINTAMU BAB 34

Assalamualaikum u ollsss....

Tinggal beberapa bab saja lagi cite BCIP atau tajuk barunya INDAH ANUGERAH CINTAMU akan di publish dekat blog.Mss ini sudah pun siap dan cik writer sedang mengedit mss ini sebelum di hantar.Untuk kali ini x tau lg nk anta mn.Tengoklah macam mana nanti.Ini sambungan bab seteusnya..Mekasih u oll singgah dan baca... :D



                                 







BAB TIGA PULUH EMPAT


Thursday, December 5, 2013

[E-NOVEL] : BIARKAN CINTA ITU PERGI BAB 33 @ INDAH ANUGERAH CINTAMU

Assalamualaikum u oll..

Pejam celik pejam celik dah hari khamis.Bila khamis je adalah entry dekat blog ni kan.Ok bab seterusnya BCIP..Hayyan sebenarnya tak tahu langsung yang Reen adalah setiausaha Hadif.Bila dia akan tahu?Masanya akan tiba nanti..Hehehe.Mekasih singgah dan baca... :D




                                 








BAB TIGA PULUH TIGA


Monday, December 2, 2013

[E-NOVEL] : BIARKAN CINTA ITU PERGI BAB 32 @ INDAH ANUGERAH CINTAMU

Assalamualaikum u oll...


Seperti biasa sambungan BCIP.Berkemungkinan besar BCIP akan di update sampai bab 37 - 40 sahaja di blog Ayra Zahra ini.InsyaAllah cerita ini akan siap dalam bulan disember ini.One more thing cik writer berkemungkinan besar juga akan menukarkan tajuk baru pada BCIP ini.Apa tajuknya akan di war2kan kelak.Mekasih singgah dan baca...:D



                        
                                      


BAB TIGA PULUH DUA