SELAMAT DATANG KE BLOG AYRA ZAHRA.TERIMA KASIH KEPADA MEREKA YANG SUDI MELAWAT KE BLOG INI.SEBARANG COPY PASTE TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI.THANKS

Followers

Monday, November 16, 2015

[E-NOVEL] : DIA PEMBURU CINTA @ KTAC BAB 41 & 42

Assalamualaikum u olllsss..


Pertama sekali cik writer nak minta maaf sebab dah lama tak update blog ni. Kekangan masa dengan persiapan majlis perkahwinan sendiri . Alhamdulilah semuanya dah selesai dan cik writer pun dah bertukar status. Hehehe. Alhamdulilah.  Okey ini dua bab lagi yang yang cik writer kongsikan. Pasni mungkin dah stop kongsikan kisah ni di blog memandangkan cik writer dah siapkan mss ni dan akan memulakan editing.  Jadi sampai di sini saja kisah mereka. InsyaAllah kalau ada kelapangan cik writer kongsikan mana2 bab yang ada ye. Nak siapkan editing dan mencari mood baru untuk menulis cerita baru. InsyaAllah. Terima kasih sudi singgah dan baca ye. :D 

                                               
TAJUK BARU : KTAC 
 Mss Asal: Dirimu Satu - Jangan konpius ya



BAB EMPAT PULUH SATU

Monday, August 10, 2015

[E-NOVEL] : DIA PEMBURU CINTA @ KTAC BAB 39 & 40

Assalamualaikum u ollsss..

Lagi dua bab sambungan kisah Amani dan Rafique. Aduhai kekangan masa sungguh sekarang ni. Banyak nau keje perlu di uruskan. Mss ni terus terbengkalai. Sob sob sob.. T_T . Terima kasih singgah dan baca. 


                                             
TAJUK BARU : KTAC 
 Mss Asal: Dirimu Satu - Jangan konpius ya


BAB TIGA PULUH SEMBILAN

Monday, August 3, 2015

[E-NOVEL] : DIA PEMBURU CINTA @ KTAC BAB 37 & 38

Assalamualaikum u olllsss..

Waaa rasanya dah sebulan lebih blog ni sepi tanya entry. Ya tak? Oh ya sebelum tu cik writer nak ucapkan Selamat hari raya aidilfitri pada pembaca setia blog ni. Ampun maaf andai ada silap dan salah mahu pun terkasar bahasa. Kosong kosong ya. Hari ni cik writer kongsikan dua lagi bab mss KTAC. Terima kasih singgah dan baca ya. :D


                                               
TAJUK BARU : KTAC 
 Mss Asal: Dirimu Satu - Jangan konpius ya





BAB TIGA PULUH TUJUH